Brandwell AB logotyp

Om oss

Vi har ett mål – din vision

Fokus på kvalitet och affärsnytta

Vi är en nytänkande digital byrå som ser till att dina behov och krav blir uppfyllda. Det kan vara en ny hemsida, grafisk design, en e-handelslösning, digital marknadsföring eller ett helt nytt koncept. Genom erfarenhet vet vi vad som krävs, vad som behöver göras och vad som ger dig resultat.

Vår breda kompetens sträcker sig hela vägen från koncept och design/layout till utveckling i både frontend och backend. Vi är flitiga digitala marknadsförare och vi skapar snabba, sökmotoroptimerade webbtjänster enligt Googles riktlinjer.

Rätt budskap vid rätt tidpunkt, i rätt kanal, till rätt målgrupp.

Tillsammans med dig lägger vi fram den ultimata strategiska planen och riktar den till er målgrupp som kommer att ta dig till ditt mål och bortom det. För i slutändan handlar varje uppdrag för oss om att skapa det resultat ni eftersträvade när ni vände er till oss.

Vi är Brandwell – kompetens, kvalité och resultat

Möt vårt team

Med många års erfarenhet i branschen vet vårt team vad som krävs för att nå ut och stärka din digitala närvaro.

Markus Rundlöf

Frontend-utvecklare / Designer

Med många års erfarenhet i branschen har Markus arbetat med allt från tryck och original till webbutveckling, sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Markus skapar digitala lösningar med hög kvalitet där fokus läggs på pixelperfektion, funktionalitet, användarvänlighet och struktur. Markus lämnar inget åt slumpen och prioriterar alltid att göra kunden nöjd.

Daniel Lifv

Art Director

Få personer har “det” när det kommer till design och kreation. Daniel är en digital konstnär som oavsett uppgift och kravställning alltid lyckas överträffa både våra och kundernas förväntningar. Lägg där till över tio års erfarenhet från byråvärlden och ett härligt sätt. Ja ni förstår själva, för oss är han komplett.

Daniel Malmqvist

Fullstack-utvecklare

Daniel är ett digitalt snille och en problemlösare med höga krav på sig själv och sin kod. Med kunden och användaren i fokus skapar Daniel gedigna och välbyggda digitala lösningar. Daniels breda kompetens sträcker sig hela vägen från frontend till backend-utveckling i olika programmeringsspråk och han förstår vikten vid dess samverkan.

Daniel Prissberg

Projektledare / Sälj

Daniel är en rackare på att plannera och strukturera upp projekt. Med god kundkontakt och fokus på samt service och kvalitet ser han alltid till att leverera en digital lösning i topp-klass som minst motsvarar förväntningarna.

Låt oss följa med på er resa

Digital närvaro med rätt strategi är viktigare än aldrig förr. Ta ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Namn

Företag

Telefon

E-postadress

Meddelande