Brandwell AB logotyp

SSG / E-handel

Gratitude

Gåvokortsbaserad e-handel

UPPDRAG:
Profilering och e-handel
PLATTFORM:
Wordpress / WooCommerce
SPECIALLÖSNING:
Inloggning samt betalning med gåvokortskoder

Supreme Selected Giftcard var ute efter en ny profil och en e-handelslösning. Det var av stor vikt att deras profil speglade de exklusiva gåvorna som de säljer. Detta gällde naturligtvis även för e-handelslösningen. E-handelslösningen är utformad för företag, myndigheter och kommuner som vill köpa extra fina gåvor till sin personal utan att själv behöva välja något som passar var och en av de anställda. Istället ger Supreme Selected Giftcard dem möjlighet att köpa snyggt paketerade gåvokort som innehåller en gåvokortskod som ger den anställda tillgång till butikens utbud där den själv kan välja sin gåva.

Då gåvomottagaren endast får en gåvokortskod så var inloggning till butiken tvungen att ske genom gåvokortskoderna, och endast de som fortfarande var giltiga för köp. Butikens utbud skulle även skilja sig beroende på vilken typ av gåvokort som köpts vilket gjorde att en filtrering av produkter måste ske vid varje inloggning.

De kunder som beställer gåvokort hos Supreme Selected Giftcard beställer oftast ganska stora mängder vilket gjorde att ett krav var att gåvokortskoderna skulle autogenereras. Butiken krävde även en personlig prägel för varje kund. Därför det skulle vara möjligt att skapa ett personligt medddelande per gåvokortsinköp. Alla dessa krav och behov avklarades samt att vi levererade en lösning som var både säkrare och snabbare än förväntat av Supreme Selected Giftcard.

supremeselected.se

Låt oss följa med på er resa

Digital närvaro med rätt strategi är viktigare än aldrig förr. Ta ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Namn

Företag

Telefon

E-postadress

Meddelande