Brandwell AB logotyp

Rudholm Group

Eco

Responsiv webbplats

UPPDRAG:
Ny responsiv webbplats
PLATTFORM:
Wordpress
SPECIALLÖSNING:
Dynamiska Google Map för uppvisning av alla globala instanser.

Sedan 1951 har Rudholm Group (R & H) vuxit från ett familjeföretag i Sverige, till en global aktör, som tillverkar tillbehör till klädesplagg och tillhandahåller logistiska lösningar för textilindustrin. Med hjälp av ständigt utvecklade logistiklösningar gör R & H det enkelt att koordinera och placera order snabbt genom att erbjuda olika nivåer av automatiska lösningar. Rudholm Groups globala produktions- och distributionsnät bidrar till att minska koldioxidutsläppet.

R & H är inte bara en tillverkare av tillbehör för klädesplagg, de arbetar med sina kunder över hela produktionsprocessen, från design till distribution. Oavsett om du skapar nya idéer med våra säsongskollektioner eller arbetar med kundens eget koncept, producerar vi etiketter, vårdmärken, vävda etiketter, dragkedjor, band, sladdar, pressfästen, jeansknappar, nitar, manschettband, transfer, väskor, bälten, metall och plast och gummitillbehör och förpackningar som är högkvalitativa, passar för ändamålet, är funktionella och ger värde till alla produkter.

rudholmgroup.com

Låt oss följa med på er resa

Digital närvaro med rätt strategi är viktigare än aldrig förr. Ta ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Namn

Företag

Telefon

E-postadress

Meddelande