Brandwell AB logotyp

NRG Food / E-handel

Eat Clean

Koncept och
e-handelslösning

Uppdrag:
Visualisering av koncept samt e-handelslösning
Plattform:
Wordpress / WooCommerce
Speciallösningar:
Kundspecifika priser, taggningssystem, funktion för utskrift av etiketter, kundspecifika fraktkostnader och gränser för fri frakt, slumpmässigt genererad kampanjslider m.m.

Privab Grossisterna har utvecklat ett nytt koncept för functional food och behövde hjälp med det visuella. Av erfarenhet vet de att det första intrycket är bland det viktigaste när en konsument ska göra sitt val i butikshyllan. Privab ville att produkterna skulle exponeras på ett pedagogiskt sätt och konsumenten skulle vägledas att välja rätt produkt till rätt användningsområde, allt utefter deras framtagna koncept. I deras koncept ingick ett system för att visa när varje produkt bäst skulle användas genom att sätta en färgmarkering per användningsområde. Färgmarkeringarna beskriver när produkten skall användas – före, under eller efter träning och även mellanmål.

Till konceptet utvecklade vi en smart e-handelslösning där kunder till Privab kan beställa varorna från NRG functional food direkt online. Lösningen innefattar bland annat taggningssystem för färgmarkeringarna, kostnad för pant, dold information för utloggade användare, funktion för utskrift av etiketter, kundspecifika priser, kundspecifika fraktkostnader och gränser för fri frakt, mejl till respektive leverantör per kund och slumpmässigt genererad kampanjslider för att alla kampanjer skall ha lika stor chans att synas ut mot kund.

nrgfood.se

Låt oss följa med på er resa

Digital närvaro med rätt strategi är viktigare än aldrig förr. Ta ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Namn

Företag

Telefon

E-postadress

Meddelande