Brandwell AB logotyp

Mattsons Beds

Like no other

Webbplats
e-handelslösning

UPPDRAG:
Ny webbplats och e-handelslösning
PLATTFORM:
Wordpress / WooCommerce
SPECIALLÖSNING:
Två-språkig webb och e-handel med kundinloggning. Autogenerering av kundspecifika koder för att få åtkomst till e-handeln.

Mattsons Beds är sängtillverkaren från Falkenberg som funnits med sedan 1851. De är idag den enda svenska sängtillverkaren vars produktionen fortfarande sker i Sverige. Varje säng som lämnar Mattsons madrassfabrik i Falkenberg är resultatet av ett noga tillverkat hantverk som från generation till generation gått i arv.

Mattsons erbjuder ett brett sortiment av kontinental- och ramsängar i riktigt hög kvalitet där materialet är noga utvalt för att uppfylla elegans- och komfortkraven man ställer på sängarna.

Vi på Brandwell fick i uppdrag att ta fram en ny modern webbplats med tillhörande e-handelslösning. E-handeln är lösenordsskyddad och ger endast åtkomst för de personer som sovit i en Mattsons-säng på någon av världens mest exklusiva hotell där sängarna noggrant placerats ut.

Har du haft privilegiet att sova i en av sängarna får du ett kort med en unik kod på som gör det möjligt för dig att logga in i e-handeln och köpa en säng från Mattsons unika kollektion.

mattsonsbeds.com

Låt oss följa med på er resa

Digital närvaro med rätt strategi är viktigare än aldrig förr. Ta ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Namn

Företag

Telefon

E-postadress

Meddelande