Brandwell AB logotyp

Dermakliniken

Skönhet

Responsiv webbplats

UPPDRAG:
Ny grafisk profil och webbplats
PLATTFORM:
Wordpress
SPECIALLÖSNING:
Dynamiska kontaktformulär som ger Dermakliniken information om vilken behandling besökaren kontaktar dem för.

Dermakliniken erbjuder skönhetsbehandlingar för både kvinnor som män. På Avenyn i Göteborg kan du träffa certifierade hudterapeuter, legitimerade läkare och sjuksköterskor. Dermakliniken erbjuder avancerad hudvård samt kirurgiska ingrepp. Listan över behandlingar och vad de erbjuder är lång, bland annat erbjuder man ögonlocksplastik, fettsugning, injektioner samt resultatinriktad hudvård.

Vårt uppdrag gick ut på att modernisera Dermaklinikens grafiska manér och ta fram en ny grafisk profil. Profilen inkluderar ny logotyp, nya typsnitt och färger. Till detta hjälpte vi också Dermakliniken att ta fram en ny webbplats.

För att göra det enklare för Dermakliniken att veta vilken behandling besökarna kontaktar dem för utvecklade vi en lösning med dynamiska kontaktformulär som delger dem den informationen i mailen som tas emot efter besökaren skickat iväg formuläret.

dermakliniken.se

Låt oss följa med på er resa

Digital närvaro med rätt strategi är viktigare än aldrig förr. Ta ett förutsättningslöst möte med oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er.


Namn

Företag

Telefon

E-postadress

Meddelande